Příprava stěn

17.10.2013 15:00

Aplikace tekutého  tapety SILK PLASTER postup je jednoduchý. Protože to může zvládnout každý kutil, který nemá speciální výcvik. Žádné speciální nářadí - jen plastové hladítkem. Podívejte se na různých vzorů a nápadů oprav na stránku, na našich akcích. V podstatě to funguje neprofesionály.

Nejprve musíte řádně připravit povrchy stěn a stropů . Podklad musí být suchý , čistý a jednobarevné , bílé, bez cizích míst . Odstraňte staré tapety , vápno, nehty , atd. Pokud je to nutné , ošetřete antiseptickým oblastech zasažených plísní , obespylte a suché. Doporučujeme používat univerzální antiseptikum proti plísním a houbám Dalího ( Dali ) . Vyrovnejte tmel / omítky . Skutečnost, že zeď není jednotná v složení ( na povrchu mohou být zbytky staré tapety , lepidlo, staré barvy, sádra , vruty a šrouby do plechu uvnitř - Kování ), stejně jako tekuté tapety smíchá s vodou , mohou čerpat všechnyplochy jako pruhy žluté a rezavé skvrny .
Chcete-li chránit Tekuté tapety od toho, co je ve zdi a na zdi , naše společnost nabízí vlastní primerů SILK PLASTER, bez zápachu a rychle schne . Primer není nutné ředit vodou . Uplatnění v 2-3 vrstvy zajišťuje spolehlivou ochranu . Primer SILK PLASTER nelze tónovat a po zaschnutí vytváří hladký povrch . Proto je třeba pro dobrou přilnavost nátěru hedvábné tapety rovněž pokrývat horní části latexu ( a / d ) barvy . To umožní, aby drsnost povrchu , a tudíž pocit při aplikaci.

Силк Пластер для ОСП

OSB -vícevrstvé stavební materiál , ve kterém jehlavní složkou lepené a lisované dřevo . To vyžaduje obzvláště opatrní příprava povrchu před aplikací tekuté tapety vyzval zasunout do pochvy stěny s sádrokartonu a pak připravit povrch pro sádrokartonové desky. Trh nabízí ready-made OSB pochvy jednou sádrokarton.
 
Pokud tato volba není nutné, aby na povrchu OSB tmel , tmel , jaký druh - je lepší se poradit s výrobcem CPiA . Pak je třeba povrch penetrovat nátěrem nebo proprietární podsady GF- 021 a pokrýt / d bílým nátěrem . Pak můžete použít tekuté zdi.
 
Vzhledem k tomu, že prostředky podle OSB se velmi liší v závislosti na výrobci je doporučeno , že se pokusíte použít tekuté zdi v malém prostoru , a v případě, že příprava povrchu je provedeno správně , dále se vztahuje na zbytek místa .
 
1.png
Jedná se o podrobnostech armatur, potrubí, atd. Tato místa musí být předem ošetřené základním nátěrem GF 021.
2.png
Tato technika se často používá při předchozí dekorace. Je důležité, aby se zabránilo zobrazení přechodu barev ("ponoru"), po sušení tekutých tapety.
 
Doporučená lak proprietární primerů Silk Plaster ve 2 vrstvách a pak malovat / d dát bílou barvu.
3.png
Tyto materiály jsou často používány lokálně v místech vchody, oblouky, mezaninů.
 
Na dřevěném tapety povrchu kapaliny lze použít, ujistěte se, že nejsou deformované působením vlhkosti, tj. řádně zajištěny. Kromě toho, že stojí za zvážení, že tenčí plech, pak tou nejpravděpodobnější deformace.
 
Pro ochranu těchto ploch před aplikací tekuté tapety, doporučujeme používat jednoduchým proprietárním Primer Hedvábí omítka 2-3 vrstvy následuje barvení / d malovat dát pozadí, nebo primer GF 021.

4.png

Malování holém betonu nebo omítky vodou ředitelné barvy -nevděčný úkol . Vzhledem k velké schopnosti absorbovat takové povrchy , lze dát 15 vrstev barvy a nedosahují požadované bělosti povrchu . V tomto případě je to jednodušší zashpatlevat omítky, dalším slaďování povrch a ucpání pórů , pak základním nátěrem s proprietárním Sádra nátěr Silk ve 2 vrstvách a pak malovat / d dát bílou barvu .
V případě, že betonová stěna byla zpočátku slabý , špatně odlupování , odprýskávání , pakpoužití jakýchkoliv materiálů je komplikováno skutečností, žeadheze je prakticky nulová . Proto musíme používat standardní zpevnění půdy , jsou tyto prostředky dobře zastoupena od různých výrobců na trhu stavebních materiálů .
6.png
Sádrokarton je v současné době široce používán při stavbě vnitřních příček . Desky se upevňují šrouby na vodítku , a klouby jsou v souladu omítky . Shpatlevanie pouze spoje plechů je nejčastější chybou následnou aplikaci tekuté tapety. Faktem je, ževýplň - to jevelmi vysoce absorpční materiál . I když taková zeď pečlivě natřít / d kompozice po následné aplikaci Tekuté tapety , zejména druhy světlými bílými švy v kloubech může dojít . A nechat to být sotva patrné , ale obecné vnímání materiálu bude neplatný . Z tohoto důvodu ,celá oblast potřeba tmel stěny , a to navzdory skutečnosti, že listy sádrokartonové desky rovné a hladké .
Je třeba poznamenat , že většina plniva a čas při kreslení to vyžaduje zanedbatelné množství . Po zaschnutí je nutné povrch lakovaný tmel / d bílou barvou . Často lidé ignorovat s tím, že stěny a tak bílé . To je mylná představa , výplně nejsou nepromokavé materiály , měly by být posílena. V případě sádry sádrokartonu tmelu , který zní / D Inkoust PVA lepidla ( 03:01 ) , dále zvýšit plnivo .
Pokud jde o šrouby , je zdenebezpečí, že výpotek koroze vlivem působení tekutých tapety . Jednoduché řešení - použít pozinkované šrouby , které nejsou o moc dražší , než je obvyklé , černé. Pokud je stěna namontována na černé šrouby , před naplněním otvory , ujistěte se, že všechny otázky se prohloubí a uzavřeny tmelem nebo léčbě hlavou předseda GF 021 .
8.png
Úniku vody jsou problematické, protože jejich umístění tvorby bahna skvrny a žluté skvrny rzi. Síran měďnatý je používán před k odstranění skvrn. Taková místa jsou nebezpečné projevy skvrny. Pokud se vám nedaří odstranit, ošetřit tato místa předseda GF 021.

 

Zpět