5 důvodů, proč nakoupit SILK PLASTER

17.10.2013 15:25

5 důvodů, proč nakoupit SILK PLASTER

 
 
Společná stěna s beze švů , praskliny a bubliny .
 
SILK PLASTER aplikovat na všechny stěny a tvoří jednotný povlak bez švů . V tomto případě je kapalina tapeta není bublina a neodchylují od stěny , kdy je teplota a vlhkost . Nepraskají od smrštění doma.
 
Poškozené tapety dle obměna kabinetu poškrábaný kočku? Nebuď vystrašená. Jen stříkající vodou na tomto úseku a vyrovnejte . A je to ! Tekuté tapety jako nové.
SILK PLASTER eco Silk Plaster eco friendly.jpg
 
Neomezené vzlet .
 
Na rozdíl od běžných tapet a dalších dekorativních materiálů , je dekorativní omítky SILK OMÍTKA snadno aplikovat na jakýkoli nerovný povrch . A to není všechno . S nimi zase obyčejné stěny do unikátní , jedinečný interiér . Jednoduše vyberte požadovanou barvu a strukturu v našem katalogu 
 
Zdraví vlastní rodiny .
 
SILK PLASTER -zcela přírodní produkt bez zápachu , hypoalergenní . Když hoří , tato dekorativní omítky neuvolňuje zdraví škodlivé látky . Když zálivu tekuté tapety snadno opravit . Obvykle se jen vyschnout a úniku nenístopa zůstane .
 
Stěny jsou vždy jako nové .
 
SILK PLASTER -  tekuté tapety vyráběny unikátní technologií. Jsou lehké a mrazuvzdorné . Proto ani africký tepelně saharská Afrika , ani divoká sibiřská zima , že se nebojí . Dekorativní omítky SILK PLASTER nezmění buď barvu nebo strukturu jako substrát a během přepravy .
 
Stálost na světle SILK PLASTER již dlouho oceňují na Blízkém východě , kde se tento dekorativní omítky čalounění a obrovské vily , byty a společné . Dokonce i po 5 letech pod spalujícím sluncem Dubaj ruského pohledu tapety jako nové.
 
komfortní dům
 
Díky tekuté tapety SILK PLASTER dům dostane teplejší , měkčí a pohodlnější .
Zpět